Okul Müdürümüzün Bayram Mesajı....

Ramazan ayı boyunca oruç tutmamızı ,karınca kararınca ibadetler yapmamızı ve sonunda bayrama kavuşmamızı sağlayan âlemlerin Rabbi Yüce Allah'ıma hamdü senalar olsun.

Sabrın, paylaşmanın ve kardeşliğin en yoğun biçimde yaşandığı 11 ayın sultanı Ramazanı şerifi bitirmenin hüznü ve mübarek Ramazan bayramına kavuşmanın sevinci içersindeyiz. Bu mübarek bayramın Türk Milletinin yeniden dirilişine vesile olmasını, Türk Milletinin yeniden aleme nizam vermesini,başta ülkemiz olmak üzere Türk ve İslâm âleminin Korona virüsü illetinden kurtulmasını yüce Rabbimden niyaz ediliyorum.

Hz. Allah bu zor günlerde Türk Milletinin yar ve yardımcısı olsun. Bayramı evlerinde, sokağa çıkmadan, büyüklerin ellerini,küçüklerin gözlerini öpmeden, burukluk içerisinde geçirecek tüm vatandaşlarımıza sağlık ve afiyetler diliyorum. Doğu Türkistan, Suriye, Irak , Filistin ve Arakan'da ki Müslüman ve Türklere yapılan zulümlerin en yakın zamanda bitmesi için Ümmeti Muhammedin uyanarak zulümlere karşı birlik olması dileğiyle,Türk ve İslam dünyasının Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ederim.

YÜCE ALLAH'IM TÜRK MİLLETİNİ , TÜRK DEVLETİNİ KORUSUN VE DAİM ETSİN....

Soner ARSLANOĞLU

Gümeli İlk ve Ortaokulu Müdürü




Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi